• home
  • Actueel
  • Reminder: Vacature VNC sectiebestuurder KLM

Reminder: Vacature VNC sectiebestuurder KLM

25 apr. 2018
Je hebt de vacature voor VNC sectiebestuurder KLM wellicht al voorbij zien komen, maar we wijzen jullie er op dat deze openstaat tot woensdag 11 juli. Je kan dus nog eens rustig nadenken of deze uitdaging iets is voor jou. Je vertegenwoordigt in een team de arbeidsvoorwaarden van je cabinecollega’s, onder meer door het afsluiten van cao’s.

Daarnaast ben je eindverantwoordelijk voor de VNC brede communicatie, heb je een bestuurlijke functie en kom je stevig op voor de belangen van de VNC leden. Je werkt in een team van vliegende collega's dat wordt ondersteund door een professioneel onderhandelaar.
Huidig bestuurslid Ingrid Brama stelt zich herkiesbaar maar uiteraard zijn andere geschikte kandidaten welkom om zich te kandideren, dit kan tot woensdag 11 juli 2018. In onze KLM Ledenraad van augustus aanstaande zal uiteindelijk gestemd worden over de invulling van de bestuursfunctie.

Kandidaat stellen, hoe doe je dat?
Volgens de statuten moet je je schriftelijk bij ons kandidaat stellen en verklaren dat je bij benoeming bereid bent om een bestuursfunctie te aanvaarden voor een periode van 4 jaar. Dat doe je door deze bereidverklaring (klik hier) volledig in te vullen en te verzenden naar de VNC. Verder hebben wij een CV, een brief met je motivatie en een (digitale) pasfoto van je nodig. Daarnaast dienen twaalf VNC leden van de KLM sectie jouw kandidatuur met hun handtekening te ondersteunen.

Mail voor 11 juli aanstaande de bereidverklaring samen met de andere benodigde documenten naar secretariaat@vnconline.nl. Eventueel kun je ook alles hardcopy opsturen/brengen naar VNC, tav KLM Sectiebestuur, Stationsplein 406, 1117 CL te Schiphol-Oost.

Heb je interesse en wil je meer informatie over de functie? We zijn je graag van dienst! Neem contact op met ons secretariaat: bel met 020 5020480 of mail naar secretariaat@vnconline.nl.

KLM sectiebestuur

Lees je als cabine-collega mee maar ben je (nog) geen VNC lid? Geef jezelf ondersteuning met steun aan de VNC. Word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Zo doe je echt mee met invloed op jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden en jouw toekomst. Hoe meer leden, hoe sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel.

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA