Reminder: Vacature VNC sectiebestuurder KLM

24 feb. 2015
Je hebt de vacature voor VNC sectiebestuurder KLM al voorbij zien komen, maar we wijzen jullie er nogmaals op dat deze formeel openstaat.

Huidig bestuurslid Chris van Elswijk stelt zich weliswaar herkiesbaar in april, maar mochten andere geschikte kandidaten zich melden dan zijn zij uiteraard welkom. Kandidaat stellen kan tot woensdag
11 maart 2015.

Hoe doe je dat?
 Volgens de statuten moet je je schriftelijk bij ons kandidaat stellen en verklaren dat je bij benoeming bereid bent om een bestuursfunctie te aanvaarden. Dat doe je door de bereidverklaring volledig in te vullen en te verzenden naar de VNC. Verder hebben wij een CV, een brief met je motivatie en een (digitale) pasfoto van je nodig. Daarnaast dienen twaalf VNC leden van de KLM sectie jouw kandidatuur met hun handtekening te ondersteunen. Je kunt de bereidverklaring samen met de andere benodigde documenten mailen naar secretariaat@vnconline.nl. Eventueel kun je ook alles hardcopy inleveren bij het VNC postvak op het Bemanningencentrum of langsbrengen/opsturen naar VNC, Stationsplein 406 te Schiphol Oost.

Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met ons secretariaat.

KLM sectiebestuur

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA