• home
  • Actueel
  • Reminder TUI Fly OC verkiezingen: stem op VNC kandidaat Frank Duivenvoorden

Reminder TUI Fly OC verkiezingen: stem op VNC kandidaat Frank Duivenvoorden

31 okt. 2017
Van maandag 6 november (aanvang 8.30 uur) tot en met donderdag 9 november (sluiting 14.00 uur) zijn er verkiezingen voor de Onderdeelcommissie Cabine Zaken TUI Fly (OC). Collega Frank Duivenvoorden heeft zich namens de VNC kandidaat gesteld en we hopen van harte dat jullie hem zullen steunen door op hem te stemmen!

Frank Duivenvoorden wil zich inzetten voor de OC (met ondersteuning vanuit de VNC) voor het vertegenwoordigen van jouw (cabine)belangen!

Digitaal stemmen
In de week van 6 tot en met 9 november krijg je als medewerker van TUI Fly de kans om je stem op Frank digitaal uit te brengen. Je ontvangt hiervoor een mail met een stemcode en een link.
Er zijn acht kandidaten voor zes verkiesbare plekken, jouw stem is dus belangrijk en kan het verschil maken!

Motivatie van Frank
Waarom onze VNC kandidaat zich in wil zetten, lees je in zijn eigen motivatie:
'Mijn naam is Frank Duivenvoorden en ik vlieg inmiddels bijna 20 jaar, waarvan de laatste 9 jaar bij Arke/TUI. Binnen onze organisatie ben ik lid geweest van de Hotac commissie, de Fatigue Safety Action Group, ook wel bekend als de FSAG en maak ik nog steeds deel uit van het Cabin Service Team. Ik stel mij verkiesbaar voor de OC Cabine omdat ik mij de komende 4 jaar graag wil inzetten voor de belangen van een beroepsgroep die dag in, dag uit met zwaar fysiek- en geestelijk werk te maken heeft. De steeds verdergaande samenwerking met TUI België zal voor ons als cabinepersoneel een behoorlijke impact gaan hebben op onze tewerkstelling en juist daarom is het belangrijk dat ons korps vertegenwoordigd wordt door collega's die hun mond durven open te trekken en bereid zijn te strijden voor goede arbeidsomstandigheden, zodat wij ons mooie beroep nog lang met veel plezier en in goede gezondheid uit kunnen blijven oefenen. Als lid van de VNC stel ik mij verkiesbaar via de vakbond’.

Uitslag
De organisatie van deze verkiezingen lopen via de OR van TUI Fly Nederland. Op vrijdag 10 november worden jullie geïnformeerd over de uitslag van de verkiezingen en zullen de namen van de nieuwe OC leden bekend worden gemaakt.

Nogmaals: we hopen van harte op jullie steun voor onze kandidaat!

Renate Nagtegaal
Sectiebestuur TUI Fly

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA