• home
  • Actueel
  • Reminder: Stem voor de Transavia OR verkiezing!

Reminder: Stem voor de Transavia OR verkiezing!

11 okt. 2021
Je kunt je stem voor de Ondernemingsraadverkiezingen tot en met zondag 17 oktober uitbrengen. Vorige week maandag heeft iedere Transavia collega die langer dan 6 maanden aansluitend in dienst is hiervoor een stemlink ontvangen. Heb je al gestemd? Dan dank voor de moeite. Heb je nog niet gestemd? Steun en stem dan alsnog!

Onze vier voorgedragen VNC kandidaten hebben de afgelopen tijd flink geflyerd op de verschillende stations en het is bijna onmogelijk dat je Ton, Jacques, Annelie en Ricardo niet bent tegengekomen.

Bij voorkeur op VNC collega’s stemmen
Er zijn in totaal 4 zetels beschikbaar bij cabine, met 8 kandidaten in totaal, dus het is spannend welke kandidaten de meeste stemmen gaan halen. Heb je nog niet gestemd? Doe dit dan snel en steun en stem het liefst op één van jouw ijzersterke VNC collega’s.
Eerder hebben Ton, Jacques, Annelie en Ricardo aangegeven wat zij willen doen en kunnen toevoegen aan de OR. Klik hier om  het na te lezen.

Angela Visser & Antonie Kloots
sectiebestuur Transavia
Cabine-collega maar (nog) geen VNC lid? Wij onderhandelen voor jou over jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden dus jouw toekomst. Geef jezelf en alle leden uit het cabinekorps ondersteuning en word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Hoe meer leden, des te sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel. De VNC is samen sterk met de kracht van de gezamenlijkheid en oog voor het individu!


Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA