• home
  • Actueel
  • Reminder: Sluit aan bij digitale VNC info-sessies KLM leden

Reminder: Sluit aan bij digitale VNC info-sessies KLM leden

14 sep. 2021
Sluit aan bij digitale VNC info-sessies KLM leden

De VNC organiseert op regelmatige basis digitale informatiesessies voor haar leden uit de KLM sectie. Daarbij geven we uitleg over de actuele stand van zaken en horen wij ook graag van jullie wat er speelt. We nemen we de tijd voor het beantwoorden van vragen en praten je bij.
Wil je aansluiten bij één van deze sessies?  Klik hier voor het aanmeldformulier. Daarop kun je ook je eventuele vragen alvast doorgeven.

Op de dag van de sessie waarvoor je je hebt ingeschreven, ontvang je een uitnodiging met daarin de link om in te loggen. In die mail vind je ook uitleg over hoe de sessie in z’n werk gaat.   

Inschrijven kan voor:
● Donderdag
16 september 10.30 - 11.30 uur (aanmelden kan tot 16 september 09.00 uur)
● Woensdag
29 september 11.00 - 12.00 uur

De infosessies ondersteunen onze nieuwsmailings, social media en web Actueel | vnconline.nl waar je de laatste ontwikkelingen leest.

We nodigen je van harte uit en kijken ernaar uit je te zien/spreken!

Marije Kroese, Chris van Elswijk, Ingrid Brama, Roberto Tunzi, Ivo Kruse Koster en Carolina Bouwer
KLM sectiebestuurders VNC

Cabine-collega maar (nog) geen VNC lid? Wij onderhandelen voor jou over jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden dus jouw toekomst. Geef jezelf en alle leden uit het cabinekorps ondersteuning en word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Hoe meer leden, des te sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel. De VNC is samen sterk met de kracht van de gezamenlijkheid en oog voor het individu!

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA