• home
  • Actueel
  • Reminder: Meld je aan voor de digitale infosessies voor KLM leden

Reminder: Meld je aan voor de digitale infosessies voor KLM leden

26 nov. 2020
Na het akkoord van beide cabinebonden op het Sociaal Plan dat met KLM is uitonderhandeld, wordt er nog verder gesproken over de invulling van een tijdelijke arbeidsvoorwaardelijke bijdrage van cabinepersoneel. Die bijdrage is noodzakelijk om te voldoen aan de overheidsvoorwaarden omtrent de leningen en garantstellingen aan KLM. Om onze leden zo goed mogelijk te informeren, hebben we digitale informatiesessies gepland.

De onderhandelingen gaan over het inleveren van een percentage van het inkomen vanaf anderhalf keer modaal en de methodiek en invulling daarvan. Op hoofdlijnen is er overeenkomst bereikt maar er moeten nog wat discussies met KLM worden beslecht. Als uiteindelijk alle afspraken rond zijn dan worden deze vastgelegd in het ‘Protocol tijdelijke arbeidsvoorwaardelijke bijdrage cabinepersoneel’. Dit zal tenslotte weer ter stemming in onze Ledenraad worden voorgelegd.
 
In de digitale leden-infosessies praten we jullie graag bij.

Deze digitale infosessies staan voor de volgende data gepland:  
• dinsdag 1 december 14.00 - 15.00 uur
• woensdag 2 december 10.30 - 11.30 uur
• dinsdag 8 december 14.00 - 15.00 uur

Hoe meld je aan?
► Aanmelden kan via dit registratieformulier waarop je ook eventuele vragen over dit onderwerp alvast kan doorgeven. Wij ontvangen je aanmelding graag vóór maandag 30 november.
Na verwerking krijg je vervolgens een uitnodiging met beschrijving van hoe in te loggen en hoe het werkt, dat kan afhankelijk van de belangstelling even duren.

We kijken ernaar uit jullie te spreken bij de digitale ledeninfosessies!

 KLM sectiebestuur

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA