Reminder: Ledenvergadering transavia.com

25 sep. 2014

Op maandag 13, woensdag 15 en vrijdag 17 oktober zijn er ledenvergaderingen van de transavia.com sectie van de VNC. Aanvang op ons kantoor te Schiphol Oost is 13.00 uur en om 16.00 uur wordt
Op maandag 13, woensdag 15 en vrijdag 17 oktober zijn er ledenvergaderingen van de transavia.com sectie van de VNC. Aanvang op ons kantoor te Schiphol Oost is 13.00 uur en om 16.00 uur wordt er afgesloten met een borrel. Je bent van harte uitgenodigd.

 

We hebben drie ledenvergaderingen gepland omdat we daarmee hopen dat je een mogelijkheid hebt om er bij een aanwezig te zijn.

Op de agenda staan ondermeer de volgende onderwerpen: mededelingen; Wet Werk en Zekerheid; Businessplan transavia.com; Cao onderhandelingen en de algemene rondvraag. Een ander belangrijk onderwerp is de verkiezing van een bestuurslid. Huidig sectiebestuurder Sander Kok stelt zichzelf weer kandidaat voor een termijn van vier jaar. Een motivatiebrief krijgen jullie binnenkort bij de officiële uitnodiging.

Veel reuring over transavia.com
Er staan veel plannen op stapel binnen transavia.com. De VNC vindt het daarom ook belangrijk om jullie goed hierover te informeren. We hopen dan ook ten zeerste dat we jou op een van bovenstaande data mogen verwelkomen, zodat ook jij je stem kan laten horen.

Aanmelden kan via secretariaat@vnconline.nl.

 

Sectiebestuur transavia.com

 

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA