Reminder! Ledenvergadering transavia!

15 mei 2018
Zoals eerder gecommuniceerd zal er volgende week dinsdag 22 mei een vergadering voor onze  transavia-leden plaatsvinden op het VNC kantoor te Schiphol-Oost.
De vergadering wordt gehouden van 15:00 tot 16:30.

De agenda voor deze vergadering ziet er als volgt uit:
1. Opening
2. Stemmen voor benoeming voorzitter Angela Visser
3. Bespreken termijn sectiebestuursleden wijzigen 3 jaar naar 4 jaar
4. Update T-bids traject
5. Rondvraag

Toelichting punt 2:
Sinds het vertrek van Sander Kok eerder dit jaar worden de voorzitterstaken waargenomen door Angela Visser. Volgens de statuten moet er officieel in een ledenvergadering worden gestemd over voorzitterschap.

Toelichting punt 3:
Tijdens de verkiezingen in april 2017 zijn Antonie Kloots en Angela Visser gekozen voor een termijn van 4 jaar. Dit betekent dat er over 3 jaar opnieuw verkiezingen moeten plaatsvinden voor beide bestuurders. Vanuit VNC is het verzoek gekomen om bij secties waar de termijnen gelijk lopen hier verschil in aan te brengen. De termijn is echter statutair vastgelegd en wij hebben voor aanpassing van de statuten goedkeuring van de leden nodig. Vandaar dat we dit graag willen bespreken.

We hopen jullie tijdens deze vergadering te zien op ons VNC kantoor.

Sectiebestuur transavia

Lees je als cabine-collega mee maar ben je (nog) geen VNC lid? Geef jezelf ondersteuning met steun aan de VNC. Word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Zo doe je echt mee met invloed op jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden en jouw toekomst. Hoe meer leden, hoe sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel.

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA