• home
  • Actueel
  • Reminder ledenvergadering nieuwe cao transavia

Reminder ledenvergadering nieuwe cao transavia

15 aug. 2016

Op 31 december 2016 loopt onze cao af. De VNC heeft transavia daarom middels een brief laten weten in september met de nieuwe cao onderhandelingen te willen starten.
In deze brief heeft het sectiebestuur ook kenbaar gemaakt dat opnieuw een 0-lijn (ofwel geen loonsverhoging) onacceptabel is. Naar jaren van investeringen door het cabinepersoneel om de groei en continuïteit van het bedrijf mogelijk te maken, vinden wij het tijd worden dat jullie hier nu ook voor worden beloond.

Zoals altijd bepaal jij als lid wat er uiteindelijk in onze cao voorstellenbrief komt te staan. We hebben al een aantal cao voorstellen van leden ontvangen, maar je kan jouw wensen - denk aan zaken omtrent werkgelegenheid, gezondheid en veiligheid – nog steeds mailen naar sectiebestuur.transavia@vnconline.nl. Ook kunnen het bestaande cao artikelen zijn die je wellicht zou willen wijzigen.

Jouw input telt
Om de brief met voorstellen uiteindelijk vast te stellen en te bespreken, nodigen wij jou van harte uit op één van de twee ledenvergaderingen die het sectiebestuur organiseert: op maandag 22 augustus en woensdag 24 augustus 2016 van 14:00 uur tot 17:00 uur op ons VNC kantoor te Schiphol-Oost.

Kom en laat je stem horen!

Sectiebestuur transavia

 

Lees je onze berichten en ben je cabinecollega maar (nog) geen VNC lid? Doe echt mee met invloed op jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden en jouw toekomst. Hoe meer leden, hoe sterker we staan en dat is nodig, zeker in deze moeilijke tijden. Geef jezelf ondersteuning met steun aan de VNC. Word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480.

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA