• home
  • Actueel
  • Reminder: KLM cao-emailadres voor jullie input

Reminder: KLM cao-emailadres voor jullie input

15 feb. 2017

Zolang de door KLM eenzijdig ingevoerde -1 CA maatregel niet wordt teruggedraaid, kunnen er geen eerlijke cao-onderhandelingen starten. Dat weet KLM al heel lang en recent hebben we opnieuw een ultimatum gesteld dat aankomend weekend verloopt.
Ongeacht de uitslag daarvan vinden wij de input van onze KLM leden betreffende cao-zaken belangrijk en daarom vragen we jullie om deze te mailen naar KLMcao-input@vnconline.nl.

Jouw inbreng telt!
Voorlopig blijft dit speciale VNC emailadres openstaan en tussentijds inventariseren we jullie inbreng. Op een later moment wordt deze in een KLM Ledenraad behandeld om de koers te bepalen die de VNC vervolgens zal uitzetten. Alvast bedankt voor het mede bepalen van de te kiezen richting.

KLM sectiebestuur

Lees je onze berichten en ben je cabinecollega maar (nog) geen VNC lid? Doe echt mee met invloed op jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden, jouw toekomst en jouw pensioen! Hoe meer leden, hoe sterker we staan en dat is nodig, zeker in deze moeilijke tijden. Geef jezelf ondersteuning met steun aan de VNC. Wil je lid worden? Mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA