• home
  • Actueel
  • Reminder: infosessie speciaal voor gedetacheerde KLM collega’s

Reminder: infosessie speciaal voor gedetacheerde KLM collega’s

15 dec. 2021
Er is veel belangstelling voor de recente ontwikkelingen met betrekking tot krapte in de productieplanning voor de zomer van 2022 en de daaraan gekoppelde vacatures voor cabinepersoneel. Bij KLC wordt er volop cabinepersoneel geworven en opgeleid, bij KLM staat er intern een vacature open en worden jaarcontractanten en mensen die op de wachtlijst stonden actief benaderd om (weer) te komen vliegen.  

Vanuit de groep gedetacheerde KLM-collega’s bij KLC ontvangen wij signalen dat deze berichten bij sommigen tot vragen en onbegrip leiden, met name over de terugkeervolgorde en hun eigen positie in dit verhaal. Om vragen te beantwoorden en eventuele zorgen te adresseren, hebben wij speciaal voor deze groep twee digitale infosessies georganiseerd. De eerste sessie heeft afgelopen maandag plaatsgevonden, voor de tweede kun je je je nog opgeven.

Deze sessie zal morgen plaatsvinden, op donderdag 16 december om 11:00 uur

Gedetacheerde collega’s kunnen zich opgeven via deze link. Op het formulier vind je ook ruimte om eventuele vragen alvast met ons te delen.

We kijken ernaar uit jullie te zien en spreken.

KLM sectiebestuur

Cabine-collega maar (nog) geen VNC lid? Wij onderhandelen voor jou over jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden dus jouw toekomst. Geef jezelf en alle leden uit het cabinekorps ondersteuning en word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Hoe meer leden, des te sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel. De VNC is samen sterk met de kracht van de gezamenlijkheid en oog voor het individu!

Word nu ook lid/Become a member

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA