• home
  • Actueel
  • Registratie werkonderbreking 40 minuten op BMC voldoende

Registratie werkonderbreking 40 minuten op BMC voldoende

8 nov. 2016

Voor alle duidelijkheid omtrent de werkonderbreking van 40 minuten van morgen (woensdag 9 november): hiervoor is geen registratie vooraf nodig zo heeft de voorzieningenrechter van de Rechtbank Haarlem afgelopen vrijdag gezegd. De werkonderbrekingen tot 40 minuten zijn toegestaan en de gebruikelijke registratie, na aanmelden op BMC, is nog altijd van toepassing.
Vandaag (dinsdag 8 november) zal om uiterlijk 17.00 uur uitspraak worden gedaan over de eisen van KLM om bij eventuele werkonderbrekingen langer dan 40 minuten de cabinebonden te verplichten tot het 12 uur van tevoren aanmelden/registreren bij KLM van de deelnemers aan die acties. Daarnaast doet de rechter een uitspraak over de KLM eis om te voldoen aan de overlegverplichting uit de cao. Zodra we meer info hebben, krijg je die via onze gebruikelijke kanalen.

KLM sectiebestuur

Lees je onze berichten en ben je cabinecollega maar (nog) geen VNC lid? Doe echt mee met invloed op jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden en jouw toekomst. Hoe meer leden, hoe sterker we staan en dat is nodig, zeker in deze moeilijke tijden. Geef jezelf ondersteuning met steun aan de VNC. Wil je lid worden? Mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA