• home
  • Actueel
  • Reactie VNC op voorpublicatie Luchtvaartnieuws.nl

Reactie VNC op voorpublicatie Luchtvaartnieuws.nl

5 feb. 2014

Gisteren is er een voorpublicatie van een interview met Annette Groeneveld, voorzitter VNC, en Ingrid Brama, KLM bestuurder en hoofd Communicatie, geplaatst op Luchtvaartnieuws.nl.
Gisteren is er een voorpublicatie van een interview met Annette Groeneveld, voorzitter VNC, en Ingrid Brama, KLM bestuurder en hoofd Communicatie, geplaatst op Luchtvaartnieuws.nl. Deze voorpublicatie heeft tot een flinke hoeveelheid reacties geleid.

Wij begrijpen dat de gemoederen opgelaaid zijn naar aanleiding van deze publicatie.

De VNC neemt afstand van het eenzijdige beeld dat in de voorpublicatie weergegeven werd en wij bieden hierbij onze oprechte excuses aan. Weet dat het een voorpublicatie was en dat het uiteindelijke artikel een veel genuanceerder beeld schetst.

De voorpublicatie doet geen recht aan de uitstekende prestatie die dagelijks door jullie, KLC collega's, aan boord geleverd wordt. VNC vertegenwoordigt al jaren met trots de KLC-collega's en weet als geen ander hoe hard er aan boord gewerkt wordt. De VNC bestuursleden zijn allen vliegende collega's die zich inzetten om jullie belangen te verdedigen. We zijn van plan dit met jullie steun heel lang te blijven doen met 100% inzet en respect voor alle leden.

Mocht je nog vragen en/of opmerkingen hebben, neem vooral contact op met ons via de telefoon (020-5020480) of per mail (secretariaat@vnconline.nl).

De voorpublicatie is inmiddels op ons verzoek van Luchtvaartnieuws.nl verwijderd.

KLM sectiebestuur en KLC sectiebestuur

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA