Profiteer van VNC/Pon autoabonnement

17 feb. 2015

Het is voor ons als cabinepersoneel belangrijk om op tijd voor een vlucht te melden, ook als je reserve zit en binnen een uur op Schiphol moet zijn. Een betrouwbare auto via Pon's Automobielhandel kan daarbij helpen. De VNC heeft in samenwerking met Pon een exclusief autoabonnement voor 
Het is voor ons als cabinepersoneel belangrijk om op tijd voor een vlucht te melden, ook als je reserve zit en binnen een uur op Schiphol moet zijn. Een betrouwbare auto via Pon's Automobielhandel kan daarbij helpen.  De VNC heeft in samenwerking met Pon een exclusief autoabonnement voor haar leden geregeld met betrouwbaar vervoer voor een prima prijs, inclusief verzekering, wegenbelasting, reparatie en onderhoud. Je hoeft slechts nog de brandstof te betalen en ook belangrijk: er is geen bijtelling!  Bijkomend voordeel bij een 'groene' auto is dat je gebruik kunt maken van de speciale groene parkeervakken op P30/P40.

Op de mobiliteitsite van Pon kun je de auto's die zij aanbieden (Volkswagen, Audi, SEAT en SKODA) op alle kosten vergelijken. Verder kun je op de ANWB site je huidige mobiliteitskosten berekenen en vergelijken met de Pon deal. Je zal verbaasd zijn over de werkelijke kosten van autorijden, veel mensen vergeten afschrijving en onderhoud in het totale kostenplaatje.

Klik hier voor meer informatie en de actuele prijzen.De VNC collectiefcode voor de ledenkorting kun je aanvragen bij de VNC via secretariaat@vnconline.nl.

VNC bestuur

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA