• home
  • Actueel
  • Procedure stemming sectiebestuurder Transavia

Procedure stemming sectiebestuurder Transavia

23 mrt. 2021
Begin februari kondigde de VNC aan dat de zittingstermijn van Antonie Kloots, sectiebestuurder Transavia, in april 2021 verloopt en dat hij zich wederom kandidaat zal stellen. Omdat er formeel sprake was van een vacature konden ook andere Transavia leden van de VNC zich verkiesbaar stellen.

Inmiddels is de vacature gesloten en hebben zich geen andere kandidaten gemeld. Daarmee is Antonie, door de VNC als voorkeurskandidaat voorgedragen, dus de enige kandidaat voor deze functie. Normaliter wordt er middels een fysieke ledenvergadering gestemd over een kandidaat, maar gezien de coronamaatregelen kan dat nu niet. Volgens onze statuten kan er niet digitaal op personen worden gestemd. We hebben echter een oplossing gevonden die in lijn is met de statuten.

De vraag die we onze Transavia leden gaan voorleggen is de volgende:

Er is slechts 1 kandidaat voor de vacature van sectiebestuurder, wilt u over deze kandidaat stemmen? Indien u het niet nodig vindt om over deze kandidaat te stemmen, en dus NEE stemt, zal deze met uw goedkeuring worden benoemd.

** Nee, er hoeft niet gestemd te worden
** Ja, er moet wel gestemd worden

Wanneer wordt deze mail verstuurd?
Op donderdag 25 maart vanaf 13.00 uur ontvang je een mail met daarin de stemlink. Deze zal zoals gebruikelijk vanuit een extern bureau worden verzonden en de stemming is anoniem. Het is belangrijk dat je deze enquête invult!
Op dinsdag 30 maart om 13.00 uur sluit de stemming en zullen wij later die dag de uitslag bekendmaken.

Als je geen stemlink hebt ontvangen, kijk dan even in je spambox. Nog steeds geen mail? Stuur dan een mail naar secretariaat@vnconline.nl, wij verzamelen dan de betreffende mailadressen en zorgen dat deze alsnog een stemlink ontvangen. Heb je nog vragen, stuur deze dan naar: sectiebestuur.transavia@vnconline.nl

We hopen op jullie medewerking, bij voorbaat dank!

VNC bestuur

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA