• home
  • Actueel
  • Première VNC cabaret groot succes – twee extra voorstellingen op 30 april

Première VNC cabaret groot succes – twee extra voorstellingen op 30 april

27 mrt. 2023
Gistermiddag- en avond is in VU theater de Griffioen het cabaret ‘Vluchtgedrag’ in première gegaan. Voor twee uitverkochte zalen werden de VNC jubileumvoorstellingen op de planken gebracht en de reacties van onze leden en hun meegebrachte introducees waren zonder uitzondering zeer enthousiast. Uiteraard werd er vooral heel veel gelachen maar er was ook ruimte voor af en toe een traan. Tijdens de ‘crewborrel’ na afloop waren de meest gehoorde reacties ‘hilarisch’, ‘zeer herkenbaar’ en ‘ontroerend’.

Voor aanstaande zondag 2 april staan de volgende twee voorstellingen gepland en ook deze zijn uitverkocht. Maar we hebben goed nieuws voor de leden die om welk reden dan ook tot nu toe naast een kaartje grepen: er zijn twee extra voorstellingen bijgeboekt en wel op zondag 30 april om 17:00 en 20:30.

Bestel je kaarten voor 30 april!
Ook voor deze voorstellingen stelt de VNC gratis kaarten ter beschikking voor al haar leden én voor 1 introducé per lid. Bestellen van kaarten gaat via deze link.
Kaarten zijn alleen te reserveren via bovenstaande link en NIET via de kassa van het theater.

Let op: Theater de Griffioen is verhuisd en zit niet meer in Amstelveen, maar is onderdeel geworden van de VU campus. Voor een routebeschrijving verwijzen we je graag naar de website: https://griffioen.vu.nl/je-bezoek

Wij wensen iedereen wederom heel veel plezier en zien jullie graag bij de voorstellingen!

VNC bestuur

Cabine-collega maar (nog) geen VNC lid? Wij onderhandelen voor jou over jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden en dus jouw toekomst. Geef jezelf en alle leden uit het cabinekorps ondersteuning en word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. De contributie kun je (grotendeels) terugkrijgen via de cafetariaregeling. Hoe meer leden, des te sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel.

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA