Pijnpunten in roosters transavia.com

9 aug. 2013

Een veel gehoorde klacht die we bij de VNC ontvangen, is dat de roosters erg zwaar zijn. Van diverse collega's hebben we roosters binnen gekregen en daardoor kunnen we kijken waar precies de pijnpunten zitten. Op deze manier krijgen we als VNC een beter inzicht op de problematiek en kunnen
Een veel gehoorde klacht die we bij de VNC ontvangen, is dat de roosters erg zwaar zijn. Van diverse collega's hebben we roosters binnen gekregen en daardoor kunnen we kijken waar precies de pijnpunten zitten.

Op deze manier krijgen we als VNC een beter inzicht op de problematiek en kunnen we samen met het bedrijf zoeken naar oplossingen.

Aan de bel trekken
De VNC vindt het heel goed dat jullie bij ons aan de bel trekken! Daarbij pleiten we er ook voor dat als de indelingen (te) zwaar zijn jullie dat ook aan transavia.com laat weten. De VNC weet dat een aantal van jullie dat al heeft neergelegd bij de unit coaches en dat in veel  van deze gesprekken de bal is teruggekaatst. Met suggestieve reacties als 'is het werken in de cabine nog wel wat voor je' of 'is deeltijd vliegen geen oplossing is' hoef je geen genoegen te nemen.

Praten met je Unit Coach en concreet aangeven waar voor jou de knelpunten zitten is altijd een goed begin. In het reguliere overleg met het bedrijf op 19 augustus zullen we het onderwerp roosters en het niet kunnen inzetten van VE's (Vakantie Eenheden) bespreken. Van verschillende collega's hebben we inmiddels roosters en feedback gekregen. Dat zal ons erg helpen met het in kaart brengen van de problematiek. Bedankt hiervoor!

Tot slot: het is prettig om zo nu en dan je ongerief te delen met je collega's, zij weten immers waar je het over hebt en vaak is er herkenning. Het blijft dan echter 'iets' uit de wandelgangen en het probleem wordt dan niet aangepakt. Mochten jullie vragen en/of opmerkingen hebben, dan zien we die dus graag tegemoet! Mail naar: sectiebestuur.transavia.com@vnconline.nl

Sectiebestuur transavia.com

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA