• home
  • Actueel
  • Persoonlijk podium: VNC special voor KLM leden die met de VVR gaan

Persoonlijk podium: VNC special voor KLM leden die met de VVR gaan

14 jul. 2020
Voor vele cabinecollega’s was afgelopen zondag 17.00 uur ‘het uur U’ toen de inschrijftermijn voor aanmelding voor de KLM brede Vrijwillige Vertrekregeling sloot. Inmiddels hebben we vernomen dat bijna 1000 cabinecollega’s ‘de VVR button’ hebben ingedrukt en daarmee een veelal jarenlange carrière in ons mooie cabinevak zullen beëindigen.

Persoonlijke impact
Het spreekt voor zich dat de keuze voor de VVR een grote persoonlijke stap is die een tijdperk afsluit en tegelijkertijd nieuwe kansen biedt voor een andere toekomst. Al met al een aanzienlijke beslissing die bij velen gepaard ging met de nodige overwegingen en gesprekken met naasten en/of met ons als vakvereniging en die begrijpelijk ook best emoties teweegbrachten. Ieder van hen zal op haar/zijn eigen manier het inslaan van de nieuwe weg ervaren, waarbij het maken van een bewuste laatste vlucht helaas in coronacrisis nauwelijks tot de mogelijkheid behoort.

Digitale VVR special
Leden die dit belangrijke naderende moment van afscheid en het begin van een nieuwe fase wat persoonlijker willen delen, geven we graag podium in een digitale special van VNC Magazine! Als je van deze gelegenheid gebruik wilt maken, kan je een tekstje (rond de 100 woorden) en/of een foto mailen naar redactie@vnconline.nl. De redactie gaat dan aan de slag om er een dierbare herinnering van te maken.

Winactie: 'Love is in the Air'
Vorig jaar interviewden we naar aanleiding van haar keuze voor de VVR Renske Dragt, inmiddels ‘oud’ KLM-collega. Als afronding van veertien jaar vliegen, besloot Renske te gaan schrijven en het resultaat daarvan is recent uitgekomen! We mogen onder alle leden drie exemplaren van haar boek  'Love is in the Air'  verloten (meer info: https://loveisintheair.nu). Wil je meedingen? Mail dan LOVE naar secretariaat@vnconline.nl de winnaars ontvangen persoonlijk bericht.
 
KLM sectiebestuur

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA