Per 31 mei treden zij aan

17 apr. 2013

Het stof van de verkiezingscampagne is neergedaald. Er zijn door onze leden een record aantal stemmen uitgebracht op VNC kandidaten. Zowel in de Groepscommissie, als in de Ondernemingsraad heeft de VNC het leeuwendeel van de zetels in de wacht gesleept. Tweederde van alle zetels in de GC
Het stof van de verkiezingscampagne is neergedaald. Er zijn door onze leden een record aantal stemmen uitgebracht op VNC kandidaten. Zowel in de Groepscommissie, als in de Ondernemingsraad heeft de VNC het leeuwendeel van de zetels in de wacht gesleept. Tweederde van alle zetels in de GC én in de OR zijn naar de VNC gegaan en dat is een groot succes. Er zijn zelfs drie VNC kandidaten die met voorkeurstemmen in de GC en de OR gekozen zijn. Dat is een geweldige prestatie die in de geschiedenis van KLM nog niet eerder is voorgekomen.

Hieronder treffen jullie de namen aan van de kandidaten die de VNC-fractie in de Ondernemingsraad gaan bemensen:                  
Terence Tilgenkamp
Fenna den Hartog
Wendie Oechies
Dave Schildwacht
Paul Beuvink
Jürgen Nagelkerke
(met voorkeurstemmen!)
De drie plaatsvervangers in de OR zijn:
Roelien Eppinga
Trudy Bijl
Petra Bovenhoff
In Groepscommissie31 nemen de volgende KLM collega's plaats:

Bert Daudeij
Jürgen Nagelkerke
Mark Broekhans
Margreet Hubert
Marije Kroese


 
 
 
 
 
Carolina Bouwer
Dani Marculescu
Ton Souren
Brendan van de Ruit
Helga Petersen


 
 
 
 
  


Eva Bosnjakovic
Lilian Vyth
Avi Wijngaarden
(met voorkeurstemmen!)
Harmienke van der Graaf
(met voorkeurstemmen!)
 
In Groepscommissie51 nemen de volgende KLC collega's plaats:Eveline Jacobs
Alicia van Dongen
Een groot aantal collega's heeft al veel ervaring in de OR en de GC, maar er zijn ook nieuwe gezichten. De VNC is er van overtuigd dat er op 31 mei een groep deskundige en enthousiaste collega's aantreden. Wij verheugen ons op de samenwerking en wensen hen veel succes. 

De VNC dankt alle kandidaten die op de VNC-lijst stonden. Zij hebben allemaal heel hard gewerkt om deze verkiezingen voor de VNC zo succesvol te maken. Niet iedereen kan een zetel veroveren, maar toch heeft iedereen zich met hart en ziel ingezet om zoveel mogelijk collega's een stem te laten uitbrengen.

Rest ons om al onze leden te danken voor hun een stem. Het belang ervan is evident. Bovengenoemde collega's vertegenwoordigen jullie de komende drie jaar in de gesprekken met KLM over schema's, product aan boord, hotels- en daggelden en bijvoorbeeld de aanschaf en inrichting van nieuwe vliegtuigen.

Het VNC bestuur

 

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA