• home
  • Actueel
  • Pensioenstand op BMC voor KLM en KLC collega's

Pensioenstand op BMC voor KLM en KLC collega's

24 mei 2016

Verdiep jij je in de toekomst en met name in jouw pensioen, dan komen er wellicht ook vragen boven drijven. Hoe zit het bijvoorbeeld met de Netto Aanvullende Pensioenregeling (NAP), de recentelijk toegevoegde overlijdensuitkering of je persoonlijke pensioensituatie?
Met dit soort of met meer algemene vragen over bijvoorbeeld de financiële positie van het pensioenfonds, kun je terecht bij de informatiestand van de Blue Sky Group.

Openingstijden stand
Deze stand van het pensioenfonds voor KLM en KLC collega’s staat tot 3 juni op het Bemanningencentrum, op de 1e verdieping links, tegenover de koffiecorner, op de hoek voor de gang naar de briefingsrooms. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 07:00 tot 14:00 uur. De aanwezige pensioenspecialisten, bestuursleden en PIT-ers beantwoorden dan graag jouw vragen.

Lukt het je niet om de stand te bezoeken? Kijk dan voor informatie op www.klmcabinefonds.nl. In de pensioenplanner kun je eveneens jouw persoonlijke situatie bekijken en zien wat bij bepaalde keuzes de gevolgen voor jouw pensioen zijn.

Heb je nog vragen: bel 020 426 62 30 of mail naar pensioenservice@klmcabinefonds.nl.

KLM en KLC bestuur

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA