• home
  • Actueel
  • Pensioenen goed voor en mét jullie regelen Hoe denk jij over beleggen en risico’s van je KLM/KLC pensioen?

Pensioenen goed voor en mét jullie regelen Hoe denk jij over beleggen en risico’s van je KLM/KLC pensioen?

15 dec. 2022
Na salaris is pensioen(opbouw) jouw belangrijkste arbeidsvoorwaarde. De VNC wil dat samen met het Pensioenfonds (voor KLM en KLC cabinepersoneel) goed voor en mét jullie regelen. Het Pensioenfonds wil graag weten hoe je denkt over beleggen en de bijbehorende risico’s voor je pensioen. Daarvoor heb je een onderzoek in je mailbox ontvangen.  

Kleine moeite en van groot belang
Vul het in, het kost je een kleine 10 minuten en is van groot belang voor jouw (financiële) toekomst!

Het fonds zal de aangegeven voorkeuren zoveel mogelijk proberen te laten aansluiten op hun beleggingsbeleid. Zo kunnen zij - samen met onder meer de VNC als werknemersvertegenwoordiger - het beste namens en voor jullie bieden voor nu en in de toekomst.

Jouw input telt!
De landelijk nieuwe pensioenwetgeving gaat naar verwachting halverwege 2023 in en is de basis van waaruit het nieuwe stelsel vorm gaat krijgen. Om tijdig goed voorbereid te zijn en noodzakelijke stappen hierin te maken, telt de uitkomst van jou als deelnemer mee.

Meer informatie vind je op de website van het Pensioenfonds: Onderzoek: Hoe denkt uw over beleggen en de bijbehorende risico's voor uw pensioen? | klmcabinefonds.nl

Cabine-collega maar (nog) geen VNC lid? Wij onderhandelen voor jou over jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden dus jouw toekomst. Geef jezelf en alle leden uit het cabinekorps ondersteuning en word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl -020 5020480. Hoe meer leden, des te sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel. De VNC is samen sterk met de kracht van de gezamenlijkheid en oog voor het individu!

Belangen-behartiging

Word nu ook lid/Become a member

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA