• home
  • Actueel
  • Paulette van den Berk benoemd tot Lid van Verdienste VNC

Paulette van den Berk benoemd tot Lid van Verdienste VNC

28 mei 2019
Als dank voor haar al jarenlange en nog altijd bijzondere inzet voor de VNC en het cabinepersoneel is Paulette van den Berk benoemd tot Lid van Verdienste.

Momenteel is zij een zeer gewaardeerd VNC fractielid en vicevoorzitter van de Ondernemingsraad (OR). Paulette werd recent nog beloond voor die werkzaamheden doordat enorm veel collega’s hun stem op haar uitbrachten tijdens de medezeggenschapsverkiezingen. Daarnaast is ze al meer dan 25 jaar bestuurslid van de Stichting Pensioenfonds KLM Cabinepersoneel en heeft naast bestuurlijke taken actief bijgedragen aan de communicatie richting het KLC en KLM cabinekorps.
Paulette heeft in het verleden haar betrokkenheid getoond met werk voor de Groepscommissie en de VNC kascommissie en als cabin safety & security inspector. Kortom: de benoeming tot Lid van Verdienste is dik verdiend!

Doorzetter en doener
Paulette staat bij de VNC bekend als een doorzetter en doener van het kaliber ‘niet l*llen maar poetsen’. Wij bedanken Paulette dan ook voor al die bijdragen en wensen haar ook de komende tijd veel succes met haar werk zowel in de medezeggenschap als in het Pensioenfonds.

Voorzitter Annette Groenveld heeft Paulette namens Het Algemeen Bestuur VNC deze eretitel en de bijbehorende oorkonde en speld toegekend. Van harte gefeliciteerd Paulette!

Namens het VNC bestuur en medewerkers

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA