Over de magische 50% stemmen!

15 apr. 2016

Het stempercentage van KLM en KLC cabinepersoneel is gestegen naar 50,8% en dat tilt ons over de magische helft heen. De VNC streeft er naar dat het cabinekorps als grootste divisie binnen KLM ook het grootste aantal stemmen gaat opbrengen. En als grootste werknemersvertegenwoordiger hoopt de VNC uiteraard ook dat onze OR en GC fracties veel steun krijgen.
Behoor jij nog tot die helft die nog geen gebruik heeft gemaakt van zijn stemrecht? Log dan alsnog in op je klm4u mail en klik op de mail met het kopje 'webelect verkiezingen' die je 30 maart en met de reminders 7 en 13 april hebt ontvangen. Stem op VNC lijst 2: het is 10 seconden werk: doe het voor jouw toekomst.

Wat wij voor jou doen?
Wij zetten ons het hele jaar door in voor jouw belangen! Denk aan individuele begeleiding, maar ook aan omstandigheden aan boord, op de route en thuis. Bijvoorbeeld: prima omloopschema’s; crewhotels; daggelden; verantwoorde crewmaaltijden; veilig werkmateriaal en crewvervoer; efficiënte werkomgeving; toereikende uniform- en kofferverstrekking; behoud van nevenfuncties en een eerlijke klachtenprocedure.

Wij krijgen soms bericht dat men geen (werkende) link heeft gehad. Mail in dat geval naar OR.Verkiezingen@klm.com, zij kunnen je helpen. Meld het echter ook bij ons, want op die manier kunnen we eventueel actie ondernemen. 

Voor alle stemmers geldt: bedankt!

Sectiebesturen KLC en KLM

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA