Optimalisering VNC kantoor

27 jul. 2015

Onlangs is het VNC kantoor flink geoptimaliseerd. Het beschikbare aantal vierkante meters komt nu veel beter tot zijn recht door een efficiëntere indeling en een grondige modernisering. Dezelfde kantoorruimte wordt nu optimaal benut zodat we jullie - onze leden van secties Arke
 

Onlangs is het VNC kantoor flink geoptimaliseerd. Het beschikbare aantal vierkante meters komt nu veel beter tot zijn recht door een efficiëntere indeling en een grondige modernisering.


Dezelfde kantoorruimte wordt nu optimaal benut zodat we jullie - onze leden van secties Arke, transavia, KLC en KLM - nog beter van dienst kunnen zijn.

Faciliteren in ledenservices
Denk aan het faciliteren van de servicedesk; bestuursleden en secretariaat; ledenbijeenkomsten; individuele belangenbehartiging; gesprekken en bijstand in ziekte- en reïntegratieprocessen; de belastingservice, de sollicitatie- en promotietrainingen; juridische services en alles wat we meer bieden.

De vergaderruimtes voor de diverse VNC fracties van Ondernemingsraden, Groepscommissies en het Bestuur van de KLM ledenraad zijn eveneens efficiënter ingedeeld en ingericht. Ook Wings Of Support blijft uiteraard welkom om te vergaderen, de VNC stelt altijd graag haar vrije ruimte beschikbaar aan WoS.

Officewarming eind augustus
In de laatste week van augustus starten we met inloopuren voor onze leden: op woensdag 26, donderdag 27 en vrijdag 28 augustus van 16.00 tot 18.00 uur ben je van harte welkom voor de officewarming. Geef je op via secretariaat@vnconline.nl.

Uiteraard staan de deuren op alle werkdagen open voor onze leden en ben je altijd welkom!

Algemeen Bestuur en medewerkers VNC

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA