• home
  • Actueel
  • Oproep: Steun collega's Joburg case bij herzieningsverzoek

Oproep: Steun collega's Joburg case bij herzieningsverzoek

9 jan. 2013

Het behoeft nauwelijks introductie want er is al veel geschreven en gesproken over de twee ontslagen collega's, beter bekend onder de naam 'Joburg case'. Aanstaande maandag 14 januari
Het behoeft nauwelijks introductie want er is al veel geschreven en gesproken over de twee ontslagen collega's, beter bekend onder de naam 'Joburg case'. Aanstaande maandag 14 januari zal bij de rechtbank in Haarlem een herziening gevraagd worden van de beschikking tot ontslag van deze collega's. Het zou zeer op prijs gesteld worden als daarbij collega's ter ondersteuning aanwezig zouden zijn. Het gehele KLM sectiebestuur van de VNC zal er uiteraard zijn.

Oproep ter ondersteuning
Bij deze dus de oproep om -indien je in de gelegenheid bent- voor support aanwezig te zijn. De zitting is openbaar en een ieder die erbij wil zijn dient zich minimaal 15 minuten voor aanvang te melden en aan te geven voor welke zaak men komt.

Voor de duidelijkheid de twee zaken worden apart behandeld. De eerste zaak start om 10.30 uur en de tweede om 11.30 uur.

Adres: Rechtbank Haarlem, sector civiel, sector kanton, Jansstraat  81, 2011 RW in Haarlem.

Neem je paspoort mee want je moet jezelf kunnen identificeren.

Namens de VNC alvast heel veel dank!

VNC bestuur

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA