• home
  • Actueel
  • Oprichtster Vliegensvlug tegen Racisme Saskia Olivieira ontvangt oorkonde ‘KLM Over the rainbow’

Oprichtster Vliegensvlug tegen Racisme Saskia Olivieira ontvangt oorkonde ‘KLM Over the rainbow’

27 mei 2021
Vanwege al haar werk op het gebied van diversiteit is Saskia Olivieira - VNC lid en CA bij KLM - vandaag op het VNC kantoor verrast met een oorkonde van de netwerkorganisatie KLM Over the rainbow (die zich inzet om diversiteit en inclusie binnen het bedrijf te steunen en stimuleren).

Saskia werd door cabinecollega Jürgen Olivieira genomineerd omdat zij onder andere oprichtster is van Vliegensvlug tegen Racisme, dat als doel heeft collega’s bewust te maken van discriminatie op de werkvloer.

Bewustzijn
Dit initiatief van vliegende collega’s is er om discriminatie en racisme op de werkvloer op een goede manier onder de aandacht te brengen. Zo streeft Vliegensvlug tegen racisme naar een duidelijk bedrijfsbeleid op dit belangrijke onderwerp, wil zij meer bewustzijn creëren en een tussenspeler zijn die signalen verzamelt en doorgeeft aan de werkgever.

Blijk van waardering
De VNC feliciteert Saskia van harte met deze welverdiende blijk van waardering voor al haar inspanningen rondom dit belangrijke maatschappelijke thema. In het VNC Magazine zal later nog uitgebreid aandacht worden besteed aan Vliegensvlug tegen racisme. Contact met hen opnemen kan via vliegensvlugtegenracisme@gmail.com.  

VNC bestuur en medewerkers

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA