Opnieuw VNC infosessies voor alle KLM leden

29 jul. 2016

Vanwege grote belangstelling vanuit onze KLM leden gaan we nog door met het houden van VNC infosessies. Er blijkt grote behoefte aan face tot face informatie omtrent de koers die KLM wil varen en het standpunt van de VNC. Van de leden die al geweest zijn krijgen we veel positieve feedback en dat wordt gewaardeerd: samen sterk! 
Tijdens de sessie is er naast een presentatie met toelichting uiteraard ook ruimte voor vragen, meningen, ideeën en input vanuit alle functiegroepen! De VNC staat open voor jullie visies want de VNC dat zijn we met zijn allen.

Inschrijven
Onze leden-infosessies op 2 en 3 augustus van 15.00 tot 17.00 uur lopen al aardig vol maar je kunt nog wel in schrijven. Verder zijn er twee nieuwe data: dinsdag 9 en woensdag 10 augustus van 15.00 – 17.00 uur. Dus een- en tweebanders, (assistent) pursers en senior pursers wees welkom en kom naar de ledensessies op het VNC kantoor te Schiphol-Oost. Het is dé manier om je mening te geven en op de hoogte te blijven. Inschrijven graag via secretariaat@vnconline.nl

KLM sectiebestuur

Lees je onze berichten en ben je cabinecollega maar (nog) geen VNC lid? Doe echt mee met invloed op jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden en jouw toekomst. Hoe meer leden, hoe sterker we staan en dat is nodig, zeker in deze moeilijke tijden. Geef jezelf ondersteuning met steun aan de VNC. Word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480.

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA