Open dag deelnemers KLM-pensioenfonds

22 jul. 2014

Save the date: vrijdag12 september 2014! Dan organiseert de Stichting Pensioenfonds KLM-Cabinepersoneel (waarin ook de KLC collega's deelnemen) weer haar jaarlijkse evenement. Praat met bestuursleden, woon een workshop bij, stel je vragen aan de pensioenspecialisten en ontmoet collega's
Save the date: vrijdag12 september 2014! Dan organiseert de Stichting Pensioenfonds KLM-Cabinepersoneel (waarin ook de KLC collega's deelnemen) weer haar jaarlijkse evenement. Praat met bestuursleden, woon een workshop bij, stel je vragen aan de pensioenspecialisten en ontmoet collega's onder het genot van een hapje en drankje. Dit evenement is bedoeld om je op een leuke en begrijpelijke manier te informeren over de stand van zaken met betrekking tot je pensioen(fonds). Ook krijg je de kans om met je persoonlijke pensioensituatie aan de slag te gaan.

Zet dus 12 september alvast in je agenda met als locaties het kantoor aan de Professor E.M. Meijerslaan 1, 1183 AV in Amstelveen. Er wordt nu nog hard gewerkt aan het opzetten van de workshops. Als die planning klaar is, ontvangen alle pensioenfondsdeelnemers nog een persoonlijke uitnodiging en zal er een speciaal emailadres komen voor de inschrijvingen.

KLM en KLC bestuur

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA