• home
  • Actueel
  • Op voor promotiegesprek? Kom trainen bij de VNC!

Op voor promotiegesprek? Kom trainen bij de VNC!

20 nov. 2019
Zit jij in het promotietraject bij KLC of KLM of ga je doorstromen van KLC naar KLM? Schroef je sollicitatievaardigheden op met een VNC training van jouw cabinecollega’s.

Er zit bij verschillende luchtvaartmaatschappijen beweging in het carrièrepad en wellicht heb je zicht op promotie. Wij helpen je graag met de voorbereidingen.

KLM
Bij KLM worden volop promotiegesprekken gehouden voor pursers en senior pursers. Het professionele VNC trainingsteam kan leden bijscholen als voorbereiding op die promotiegesprekken. Het voorbereidende gesprek duurt ongeveer anderhalf uur: er wordt ingegaan op het interview, het geven van voorbeelden en het rollenspel. Ter voorbereiding voor je sollicitatie is het belangrijk dat je alvast een sterkte-zwakte analyse van jezelf maakt met behulp van de competenties en dat je voorbeelden kunt geven om je verhaal te onderbouwen. Ook het goed verwoorden van jouw motivatie is van groot belang.
Zodra je van KLM een uitnodiging hebt ontvangen voor het promotiegesprek, kun je bij ons een afspraak inplannen.

KLC
Ook de KLC-bestuursleden begeleiden en ondersteunen hun collega’s met alle plezier in de voorbereiding van promotiegesprekken en doorstroomgesprekken van KLC naar KLM.

Maak vooral gebruik van hun ervaring en kennis!
Je kunt bellen met de VNC op 020-5020480 om een afspraak te maken. We zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur. Tussen Kerst en Oud en Nieuw vinden er geen trainingen plaats, houd hier in je planning rekening mee.

VNC bestuur

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA