• home
  • Actueel
  • Op voor promotiegesprek? Kom trainen bij de VNC!

Op voor promotiegesprek? Kom trainen bij de VNC!

13 nov. 2017
Zit jij in het promotietraject bij transavia, KLC, easyJet of KLM of ga je doorstromen van KLC naar KLM? Schroef je sollicitatievaardigheden op met een VNC training van jouw cabinecollega’s.

Er zit bij verschillende luchtvaartmaatschappijen beweging in het carrièrepad en wellicht heb je zicht op promotie. Wij helpen je graag met de voorbereidingen.

KLM
Bij KLM worden volop promotiegesprekken gehouden voor pursers en senior pursers. Het professionele VNC trainingsteam staat onder leiding van een senior purser en leden kunnen bijscholen als voorbereiding op die promotiegesprekken. Het voorbereidende gesprek duurt ongeveer anderhalf uur: er wordt ingegaan op het interview, het geven van voorbeelden en het rollenspel. Ter voorbereiding voor je sollicitatie is het belangrijk dat je alvast een sterkte-zwakte analyse van jezelf maakt met behulp van de competenties en dat je voorbeelden kunt geven om je verhaal te onderbouwen. Ook het goed verwoorden van jouw motivatie is van groot belang.
Zodra je van KLM een uitnodiging hebt ontvangen voor het promotiegesprek, kun je bij ons een afspraak inplannen.

transavia
Door onze transavia sectiebestuurders wordt gewerkt aan een concept waarbij zij hun leden op weg willen helpen naar de zogeheten transavia talentendag. Een voorbereiding middels tips, tricks en trainingen staat op stapel: ben je geïnteresseerd neem dan voor de laatste ontwikkelingen contact op met de VNC.

easyJet
Bij easyJet zijn er momenteel selecties voor cabin managers en de bestuursleden van onze easyJet sectie willen ook graag hun leden ondersteunen in dit traject. Meer info: bel gerust.

KLC
Ook de KLC-bestuursleden begeleiden en ondersteunen hun collega’s met alle plezier in de voorbereiding van promotiegesprekken en doorstroomgesprekken van KLC naar KLM.

Maak vooral gebruik van hun ervaring en kennis!
Je kunt bellen met de VNC op 020-5020480 om een afspraak te maken. We zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur. Tussen Kerst en Oud en Nieuw vinden er geen trainingen plaats, houd hier in je planning rekening mee.

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA