• home
  • Actueel
  • Op voor KLM (Senior) Purser? Train gratis bij de VNC!

Op voor KLM (Senior) Purser? Train gratis bij de VNC!

17 aug. 2022
Momenteel zijn er veel promotiegelegenheden voor KLM cabinecollega’s, dat biedt mooie carrièrekansen. Ga je bij KLM op voor promotiegesprek voor (Senior) Purser? Maak dan als lid gratis gebruik van de professionele training door KLM collega’s van het VNC team!

Zodra je van KLM een uitnodiging hebt voor je promotiegesprek, kun je ons bellen (020 5020480) voor het inplannen van de gratis training. We helpen je graag verder!

Gesprek en rollenspel oefenen
VNC/KLM cabinecollega’s Gerard Blijenberg, Boudewijn van Sante, Henriëtte Helder en Danny de Jong bieden jou professionele ondersteuning. Zij weten wat er tijdens het promotiegesprek wordt verwacht en kunnen goed adviseren. Bovendien oefenen ze met jou het gesprek, het rollenspel en de voorbereiding van competentie-voorbeelden. Deze gratis training bij de VNC op Schiphol Oost duurt ongeveer anderhalf uur.

Tot ziens op Oost en we wensen iedereen veel succes bij de promotiegesprekken!  

Roberto Tunzi, Marije Kroese, Ingrid Brama, Ivo Kruse Koster, Carolina Bouwer, Chris van Elswijk
KLM sectiebestuurders

Cabine-collega maar (nog) geen VNC lid? Wij onderhandelen voor jou over jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden dus jouw toekomst. Geef jezelf en alle leden uit het cabinekorps ondersteuning en word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Hoe meer leden, des te sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel. De VNC is samen sterk met de kracht van de gezamenlijkheid en oog voor het individu!

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA