• home
  • Actueel
  • Op voor KLM promotiegesprek? Train goed en gratis bij de VNC!

Op voor KLM promotiegesprek? Train goed en gratis bij de VNC!

7 feb. 2023
Bij de VNC kunnen onze leden gratis komen trainen voor KLM promotiegesprekken voor P en SP. Cabinecollega’s Boudewijn van Sante, Gerard Blijenberg, Danny de Jong en Henriëtte Helder, coachen je professioneel, graag en gratis. Je kunt ons voor een training bellen/mailen (020-5020480/ secretariaat@vnconline.nl) zodra je een datum voor je KLM promotiegesprek hebt.

Het oefenen van het promotiegesprek en bijbehorend rollenspel met analyse duurt zo’n anderhalf uur en doen we op het VNC-kantoor. Maak vooral gebruik van de kennis en ervaring van onze professionele trainers, die zelf ook allemaal cabinecollega’s zijn.

Goed voorbereiden is het halve werk
We adviseren om je vooraf goed te verdiepen in het functiebeeld, de gevraagde competenties en voorbeelden ter onderbouwing van je verhaal. Ook is een eigen sterkte-zwakte analyse met behulp van de competenties en jouw motivatie goed verwoorden een belangrijk onderdeel. Een goede voorbereiding is het halve werk.
Wij wensen iedereen die opgaat heel veel succes bij de promotiegesprekken!  

Marije Kroese, Carolina Bouwer, Ingrid Brama, Chris van Elswijk, Ivo Kruse Koster en Roberto Tunzi
KLM sectiebestuurders   

Cabine-collega maar (nog) geen VNC lid? Wij onderhandelen voor jou over jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden en dus jouw toekomst. Geef jezelf en alle leden uit het cabinekorps ondersteuning en word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. De contributie kun je (grotendeels) terugkrijgen via de cafetariaregeling. Hoe meer leden, des te sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel.

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA