• home
  • Actueel
  • Op voor KLM promotiegesprek? Kom trainen bij de VNC!

Op voor KLM promotiegesprek? Kom trainen bij de VNC!

16 jan. 2019
Bij de VNC zijn er volop KLM collega’s aan het trainen voor promotiegesprekken voor de functies van Purser en Senior purser. Er staat bij ons een professioneel scholingsteam voor je klaar, bestaande uit vliegende collega’s. Maak vooral gebruik van hun kennis en ervaring!

De training voor analyse en het oefenen van een KLM-promotiegesprek en bijbehorend rollenspel duurt ongeveer anderhalf uur en vindt plaats op het VNC-kantoor. Bel ons - zodra de datum van je sollicitatiegesprek bekend is - voor een afspraak op 020-5020480. We zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.

Voorbereiden is het halve werk
Goed voorbereiden is het halve werk: verdiep je in het functiebeeld en de gevraagde competenties en zorg dat je goede voorbeelden kunt geven ter onderbouwing van je verhaal. Maak daarnaast een sterkte-zwakte analyse van jezelf met behulp van de competenties en probeer je motivatie goed te verwoorden.
Tot slot wensen wij iedereen die op gesprek gaat veel succes!

KLM bestuur

Lees je onze berichten en ben je cabinecollega maar (nog) geen VNC lid? Doe echt mee met invloed op jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden, jouw toekomst en jouw pensioen! Hoe meer leden, des te sterker we staan. Geef jezelf ondersteuning met steun aan de VNC. Wil je lid worden? Klik hier! Mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480.

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA