Op naar de 50% stemmen!

5 apr. 2013

De hele week houden we jullie op de hoogte waarom jullie stem belangrijk is en wat wij voor jullie doen. Tevens ontvangen jullie dagelijks het stempercentage van cabinepersoneel voor de GC- en OR-verkiezingen. Vanmorgen zaten we op 47%, op naar de 50% dus en hopelijk kunnen we die
De hele week houden we jullie op de hoogte waarom jullie stem belangrijk is en wat wij voor jullie doen. Tevens ontvangen jullie dagelijks het stempercentage van cabinepersoneel voor de GC- en OR-verkiezingen. Vanmorgen zaten we op 47%, op naar de 50% dus en hopelijk kunnen we die 'magische' grens na het weekend overschrijden en brengen we jullie maandag meer goed nieuws.  
Stem op VNC lijst 2. Het is 10 seconden werk voor jouw toekomst en voor het goede doel (WoS): open direct jouw www.KLM4u.com klik op de mail van infowebelect.eu die je 25 maart en 3 of 4 april opnieuw hebt gekregen en stem.

Wij krijgen van een enkeling bericht dat men geen link heeft gehad of dat deze niet werkt. Mail in dat geval naar OR.Verkiezingen@klm.com, zij kunnen je helpen. Meld het echter ook bij ons, want op die manier kunnen wij bijhouden om hoeveel collega's het gaat en eventueel actie ondernemen richting KLM.  

*Voor alle stemmers onder ons: bedankt! Jullie kunnen de stemoproep als onverstuurd beschouwen.

VNC bestuur

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA