Ontvang deels VNC contributie terug

2 okt. 2013

Ben je KLM'er of KLC'er en lid bij de VNC dan haal je regelrecht je voordeel met de cafetariaregeling: vul het formulier op Myklm4u.com in voor aanstaande 15 november! Alleen VNC leden kunnen kiezen voor maandelijkse uitruil met het bruto maandsalaris omdat de ingehouden
Ben je KLM'er of KLC'er en lid bij de VNC dan haal je regelrecht je voordeel met de cafetariaregeling: vul het formulier op Myklm4u.com in voor aanstaande 15 november!

Alleen VNC leden kunnen kiezen voor maandelijkse uitruil met het bruto maandsalaris omdat de ingehouden vakbondscontributie de feitelijk verschuldigde vakbondscontributie is. Het is niet nodig om - zoals bij andere cabinebonden - een nota te overleggen. Het enige wat je wel moet doen, is het aanmeldformulier op www.klm.com/corporate/myklm/web/human-resources/cafetariaregeling invullen en versturen.

De belastingdienst eist dat je ieder jaar opnieuw je persoonlijke keuze maakt en daarom moet je je voor elk nieuw kalenderjaar even opnieuw aanmelden.

Door gebruik te maken van de KLM cafetariaregeling kun je belastingvoordeel halen uit zaken waarop je eerder belasting en premies hebt betaald. Het is de moeite waard (minimaal 33%) dus maak er gebruik voor 15 november.

 

Meer informatie vakbondscontributie: HR Infolijn, 020 6493030 of via e-mail hrinfolijn@klm.com

Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met de VNC servicedesk, we helpen je graag!

 

KLM en KLC-sectiebestuur

 

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA