Online VNC infosessie KLM VVR

27 mei 2020
Op vrijdag 29 mei verzorgt de VNC van 13.00 tot 14.30 uur een online infosessie over de Vrijwillige Vertrek Regeling die KLM heeft geïntroduceerd. De VNC vindt de VVR een goede optie om boventalligheid proberen te beperken. Uiteraard zetten we ons daarnaast ook in voor andere, gezamenlijk nog uit te werken, maatregelen om eventuele overtolligheid zoveel mogelijk trachten te voorkomen.

We staan dus achter de door KLM uitgewerkte VVR die zij op 1 juni tot en met 5 juli openstelt. Op de KLM newsapp vind je informatie en documentatie waaronder een rekentool.
Wij vinden vijf weken voor het afwegen van zo’n belangrijke beslissing echter best kort en willen jullie daarom zo goed als mogelijk helpen informeren. Er leven namelijk nog veel vragen, zo blijkt uit de dagelijkse stroom die bij ons binnenkomt. De VNC heeft daartoe al een Q&A en bijkomende info gepubliceerd en houdt aanstaande vrijdag dan een online infosessie.

Hoe meld je aan?
Wil je deelnemen op 29 mei van 13.00 tot 14.30 uur? Meld je dan via dit registratieformulier, je krijgt vervolgens een uitnodiging met beschrijving van hoe in te loggen en hoe het werkt.
De infosessie van 29 mei zit momenteel vol. Je kunt de sessie op een later tijdstip terugkijken. Indien er genoeg aanmeldingen binnenkomen zullen wij mogelijk een tweede infosessie organiseren.

Het is voor ons overzichtelijk als je al vragen hebt om die van tevoren mee te sturen bij je aanmeldmail. Dank alvast!

Sectiebestuur KLM

Word nu ook lid/Become a member

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA