• home
  • Actueel
  • Online infosessie over actualiseren VNC statuten

Online infosessie over actualiseren VNC statuten

22 nov. 2021
Aanstaande dinsdag 7 december organiseren we een online infosessie omtrent VNC statuten en het Reglement van Orde. Dit in aanloop naar de Algemene Ledenvergadering (ALV) 2022 en het voornemen van enkele actualisaties. Graag willen we jullie verder over deze plannen informeren: Klik hier om je aan te melden.

De sessie start om 13.00 uur en we geven achtergrondinformatie over het doel en het ‘hoe & waarom’ van de voorgenomen aanpassingen en updates. Uiteraard is er ook gelegenheid om vragen te stellen en ideeën aan te geven.

Actualiseren
Door onder andere wetswijzigingen en coronamaatregelen zijn de huidige statuten aan een update toe. We hebben in onze ALV aangegeven er (juridisch) mee aan de slag te gaan en dat hebben we gedaan! Die voorlopige uitkomsten worden gedeeld in deze speciale sessie voor alle leden. Uiteindelijk zullen voorgenomen aanpassingen ter stemming worden voorgelegd in de ALV 2022.

We kijken er alvast naar uit je online te verwelkomen op 7 december! Elk VNC-lid kan zich opgeven.

VNC bestuurders

Cabine-collega maar (nog) geen VNC lid? Wij onderhandelen voor jou over jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden dus jouw toekomst. Geef jezelf en alle leden uit het cabinekorps ondersteuning en word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Hoe meer leden, des te sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel. De VNC is samen sterk met de kracht van de gezamenlijkheid en oog voor het individu!

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA