Nu ook ledenvoordeel bij De Garage!

29 aug. 2013

Speciaal voor haar leden* heeft de VNC in samenwerking met De Garage een mooi pakket met ledenaanbiedingen samengesteld.De GarageBij De Garage op Schiphol (naast P30) kun je terecht voor APK, grote- en kleine onderhoudsbeurten, zomer- en winterchecks en allerlei andere mogelijke vormen
Speciaal voor haar leden* heeft de VNC in samenwerking met De Garage een mooi pakket met ledenaanbiedingen samengesteld.

De Garage
Bij De Garage op Schiphol (naast P30) kun je terecht voor APK, grote- en kleine onderhoudsbeurten, zomer- en winterchecks en allerlei andere mogelijke vormen van onderhoud. Denk ook aan reparatie, banden-, airco- en glasservice. Zo zorgen zij niet alleen dat je veilig en comfortabel de weg op gaat, maar ook nog dat je extra lang plezier hebt van je auto.

Laat je auto repareren terwijl je vliegt!
Jij vliegen, De Garage aan het werk om je auto te repareren! Bovendien word je weggebracht naar en opgehaald bij het Bemanningencentrum met de gratis shuttleservice.Tussen 07.00 - 19.00 uur staat deze shuttleservice voor je klaar (andere tijden zijn bespreekbaar, neem daarvoor contact op met De Garage).

Voor onze leden heeft De Garage speciale aanbiedingen:
1. Altijd 10% korting op je factuur (bovenop de vaste lage prijzen);
2. APK kost je altijd slechts 10 Euro (diesel of benzine);
3. Gratis shuttleservice van en naar het bemanningencentrum.
Wil jij gebruik maken van deze prachtige aanbiedingen: maak een afspraak bij De Garage op telnr.: 020-3540071 of via de website.

Introductieaanbieding VNC leden:
Op zaterdag 12 oktober 2013 organiseert De Garage exclusief voor VNC leden de 'uitdeukdag'. Op deze dag kun je maximaal 2 deukjes uit je auto gratis laten uitdeuken (alleen uitdeuken, geen lakherstel) door de schade-experts. Ideaal voor kleine parkeerschade of hagelschade. Er is plek voor maximaal 30 inschrijvingen, dus reserveer snel door voor 28 september te bellen met De Garage op telnr.: 020-3540071 of via de website.

* bij het maken van een afspraak zal er een ledencontrole plaatsvinden

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA