• home
  • Actueel
  • Nol Visser benoemd tot Lid van Verdienste VNC!

Nol Visser benoemd tot Lid van Verdienste VNC!

7 feb. 2019
Fotobijschrift: Scheidend KLM sectiebestuurder Nol Visser met zijn onderscheiding te midden van zijn collega bestuurders vlnr Chris van Elswijk, Roberto Tunzi en Ingrid Brama. (Op de foto ontbreken Annette Groeneveld en Marion Leguijt)


Scheidend KLM Sectiebestuurslid en vicevoorzitter van de KLM-sectie Nol Visser is door het Algemeen Bestuur van de VNC benoemd tot Lid van Verdienste. Hij ontving de onderscheiding tijdens de Ledenraadsvergadering van vandaag en dat ging gepaard met een staande ovatie.

Wij vinden het dik verdiend dat we Nol eren met deze onderscheiding.

Gedreven, krachtig en vasthoudend
Hij is in de loop der jaren uitgegroeid tot een icoon van de VNC: gedreven, vasthoudend, krachtig en met een schat aan kennis staat hij - letterlijk - dag en nacht klaar voor onze leden. Een stevige pijler voor het VNC-bestuur, een pitbull aan de overleg- en onderhandelingstafel, een WRR- en vlootspecialist en een rots in de branding voor vele collega’s die hij individueel heeft bijgestaan. Altijd recht door de voordeur, soms behoorlijk fel in de discussie, maar met een groot hart op de goed plek.  

Vanaf vandaag neemt Ivo Kruse Koster (zie andere berichtgeving) de bestuursfunctie over maar zal Nol ons nog blijven ondersteunen op de achtergrond tot aan zijn vertrek bij KLM - rond november - dit jaar.
Wij feliciteren Nol van harte met zijn eretitel als Lid van Verdienste en bedanken hem alvast voor zijn enorme inzet, waar we gelukkig nog even gebruik van mogen maken.

VNC bestuur en medewerkers

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA