Nieuwe voorzitter KLM Ledenraad

2 feb. 2017

Monique Mulder is vandaag door de KLM Ledenraad gekozen tot voorzitter van die Ledenraad. Namens alle VNC collega’s feliciteren we Monique van harte met haar benoeming en wensen haar veel succes in haar nieuwe rol. Monique is tweebander en vliegt als sinds 1988. Eerst in dienst bij transavia en vanaf 1994 in dienst bij KLM. 

Kaderlid VNC
Naast het vliegen heeft Monique veel  kaderfuncties bekleed binnen de VNC. Zo heeft zij een aantal jaar op de VNC servicedesk gezeten. Als Ledenraadslid heeft zij een aantal jaar meegedraaid om daarna toe te treden tot het Bestuur Ledenraad, eerst in de functies van tweede en eerste secretaris en daarna als tweede en eerste vicevoorzitter. Ook heeft zij binnen de Ledenraad de WRR werkgroep geinitieeerd en was zij daar voorzitter van.
 

Goede onderlinge samenwerking
En dan nu de mooie overstap van eerste vicevoorzitter naar voorzitter van het bestuur van de KLM Ledenraad. Monique hecht belang aan een goede onderlinge samenwerking, zowel met bestuurs- als raadsleden, waarin ruimte moet zijn voor verschillende inzichten.

KLM sectiebestuur
 

Lees je onze berichten en ben je cabinecollega maar (nog) geen VNC lid? Doe echt mee met invloed op jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden, jouw toekomst en jouw pensioen! Hoe meer leden, hoe sterker we staan en dat is nodig, zeker in deze moeilijke tijden. Geef jezelf ondersteuning met steun aan de VNC. Wil je lid worden? Mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480
 

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA