Nieuwe tweede vicevoorzitter Ledenraad

3 dec. 2015

Sebastiaan Matulewicz is vandaag door de KLM Ledenraad gekozen tot tweede vicevoorzitter van het bestuur van die Ledenraad. Namens alle VNC collega’s feliciteren we Sebastiaan van harte met zijn benoeming en wensen hem veel succes in zijn nieuwe rol.
Sebastiaan is eenbander, vliegt zo’n 9 maanden en hoort bij de groep blije jaarcontractanten die nu toch een contract voor onbepaalde tijd krijgt.

Een stem in de toekomst van KLM
Begin oktober werd hij Ledenraadslid, zijn motivatie daarvoor luidt ondermeer ’de heersende onrust omtrent de toekomst van de KLM die ik onder collega's op de route opmerk. Ik wil graag door alle roddels heen breken en zelf een stem hebben in de toekomst die wij met zijn allen tegemoet gaan in dit mooie bedrijf. Op de route en via social media merk ik dat er veel bezorgdheid heerst bij mijn mede-jaarcontractanten. Ik heb geprobeerd wat duidelijkheid te helpen scheppen voor deze groep en hoop dat in de toekomst ook voor alle andere VNC'ers te kunnen doen’.  

Goede onderlinge samenwerking
En dan nu de mooie overstap van Ledenraadslid naar tweede vicevoorzitter van het bestuur van de KLM Ledenraad. Uit de CV van Sebastiaan blijkt de nodige ervaring voor die functie aanwezig en hij is ook al goed bezig zich te verdiepen in de Statuten, de cao, de totstandkoming ervan alsook van aanvullende afspraken. Tot slot hecht hij belang aan een goede onderlinge samenwerking, zowel met bestuurs- als raadsleden, waarin ruimte moet zijn voor verschillende inzichten.

KLM sectiebestuur


Foto onderschrift: Bloemen voor Sebastiaan Matulewicz (midden) van KLM sectievoorzitter Chris van Elswijk en vicevoorzitter bestuur LR Monique Mulder.

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA