Nieuwe KLM Ledenraad geïnstalleerd

4 okt. 2018
Zojuist is de geheel nieuwe Ledenraad geïnstalleerd voor de KLM -sectie van de VNC. Voor een volle zaal met kersverse leden en oudgedienden werd er formeel een ‘klap met de hamer’ op gegeven en was de nieuwe raad een feit. Een grote groep enthousiaste raadsleden gaat er de komende drie jaar alles aan doen om de belangen van het cabinepersoneel in de raad te vertegenwoordigen.

Bestuur Ledenraad herkozen
Het bestuur van de Ledenraad is uitermate belangrijk voor de Raad. Zij leiden vergaderingen in goede banen, bereiden zaken minutieus voor en houden er toezicht op dat alles volgens de statuten en het reglement van orde verloopt. Met elke nieuwe termijn van de Ledenraad moet er ook een nieuw bestuur gekozen worden. Alle raadsleden die de vorige termijn al zitting hadden in het bestuur hadden zich herkiesbaar gesteld en zijn met overgrote meerderheid herkozen.

Met Monique Mulder (voorzitter), Sebastiaan Matulewicz (eerste vice-voorzitter), Brenda Kalisvaart (tweede vice-voorzitter), Frank Oostenbrug (eerste secretaris) en Michael Vis (tweede secretaris) heeft de Ledenraad een ervaren en zeer gemotiveerd bestuur in huis. Samen met deze enthousiaste nieuwe Ledenraad wordt de draad voor de komende drie jaar weer opgepakt.

Het KLM sectiebestuur feliciteert de raad en wenst hen allen, inclusief het Bestuur Ledenraad, heel veel succes bij haar belangrijke taak!

VNC bestuur

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA