• home
  • Actueel
  • Nieuwe KLM Ledenraad en hun bestuur geïnstalleerd

Nieuwe KLM Ledenraad en hun bestuur geïnstalleerd

7 okt. 2021
Tachtig door onze leden gekozen enthousiaste KLM Ledenraadsleden gaan er de komende drie jaar vol voor om de belangen van alle cabinecollega’s goed te vertegenwoordigen. Zij en de vandaag uit hun midden gekozen bestuursleden van het Bestuur Ledenraad (BLR) zijn vandaag geïnstalleerd.

In deze Ledenraad van oktober is er dus formeel een ‘klap met de hamer’ op gegeven waarmee de nieuwe raad een feit is.

In goede banen leiden
Zowel de raadsleden als hun bestuur zijn uitermate belangrijk voor de KLM sectie van de VNC. Zij denken en beslissen mee over arbeidsvoorwaardelijke zaken van het hele KLM cabinekorps. Het Bestuur LR leidt bovendien de maandelijkse vergaderingen in goede banen, bereiden zaken minutieus voor en houden toezicht, zodat alles volgens de statuten en het reglement van orde verloopt. Met elke nieuwe termijn van de Ledenraad moet er ook een nieuw bestuur gekozen worden. De raadsleden die zich hiervoor hadden gekandideerd, zijn met overgrote meerderheid herkozen.

Ervaren en gemotiveerd
Met Brenda Kalisvaart (voorzitter), Sebastiaan Matulewicz (1e vicevoorzitter), Hans van der Mei (2e vicevoorzitter), Frank Oostenbrug (1e secretaris) en Hilde Algera (2e secretaris) staat er een ervaren en zeer gemotiveerd bestuur voor de raad.

Het KLM sectiebestuur feliciteert de volledige raad en wenst hen allen heel veel succes en natuurlijk ook plezier bij deze belangrijke taak!

Ivo Kruse Koster, Carolina Bouwer, Ingrid Brama, Roberto Tunzi, Marije Kroese en Chris van Elswijk,
KLM sectiebestuurders VNC


Cabine-collega maar (nog) geen VNC lid? Wij onderhandelen voor jou over jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden dus jouw toekomst. Geef jezelf en alle leden uit het cabinekorps ondersteuning en word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Hoe meer leden, des te sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel. De VNC is samen sterk met de kracht van de gezamenlijkheid en oog voor het individu!

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA