Nieuwe Groepscommissie KLC

11 jun. 2013

De nieuwe KLC Groepscommissie (GC 51) is onlangs geïnstalleerd. De VNC kreeg zodanig veel stemmen dat 2 van de 3 cabinezetels door VNC'ers kunnen worden ingevuld. Eveline Jacobs (links) en Alicia van Dongen (rechts) zijn de VNC vertegenwoordigers in de GC 51. Zij zien toe op de
De nieuwe KLC Groepscommissie (GC 51) is onlangs geïnstalleerd. De VNC kreeg zodanig veel stemmen dat 2 van de 3 cabinezetels door VNC'ers kunnen worden ingevuld.

 

Eveline Jacobs (links) en Alicia van Dongen (rechts) zijn de VNC vertegenwoordigers in de GC 51. Zij zien toe op de naleving van Cao afspraken zoals overeengekomen met de bonden. Verder overleggen zij met de bedrijfsleiding over alle onderwerpen die direct dan wel indirect hebben te maken met de werkzaamheden van het KLC-personeel. Denk aan roosters; hotels en daggelden; vliegschema's; veiligheid; catering en communicatie. Wil je meer weten over de invulling van de GC 51 werkzaamheden? Klik hier.

Wij wensen onze GC bestuurders Eveline en Alicia veel succes toe de komende drie jaar en hebben alle vertrouwen in een goede vertegenwoordiging!

KLC bestuur

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA