Nieuwe cao-onderhandelingen transavia

6 jul. 2016

Op 31 december 2016 loopt onze cao af. De VNC heeft transavia daarom middels een brief laten weten in september met de nieuwe cao-onderhandelingen te willen starten.
In deze brief heeft het sectiebestuur ook kenbaar gemaakt dat opnieuw een 0-lijn (ofwel geen loonsverhoging) onacceptabel is. Naar jaren van investeringen door het cabinepersoneel om de groei en continuïteit van het bedrijf mogelijk te maken, vinden wij het tijd worden dat jullie hier nu ook voor worden beloond. 

Zoals altijd bepaal jij als lid wat er uiteindelijk in onze cao voorstellenbrief komt te staan. Zet de voorkeur van jouw wensen - denken aan zaken omtrent werkgelegenheid, gezondheid en veiligheid – op de mail naar ons. Ook kunnen het bestaande cao artikelen zijn die je wellicht zou willen wijzigen. Heb jij onderwerpen of zaken waar je graag verbetering in zou willen zien, mail deze dan voor 10 augustus 2016 naar sectiebestuur.transavia@vnconline.nl

Jouw input telt
Om de brief met voorstellen uiteindelijk vast te stellen en te bespreken, nodigen wij jou van harte uit op één van de twee ledenvergaderingen die het sectiebestuur organiseert:

Op maandag 22 augustus en woensdag 24 augustus 2016 van 14:00 uur tot 17:00 uur op ons VNC kantoor te Schiphol Oost.

Kom en laat je stem horen!

Sectiebestuur transavia

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA