Nieuw e-mailadres easyJet Ondernemingsraad

9 aug. 2016

De gekozen VNC easyJet collega’s in de onlangs opgerichte Ondernemingsraad (OR) zijn bereikbaar op union-ams@vnconline.nl. Wil je input geven of heb je vragen aan hen, mail dan gerust.
De Ondernemingsraadsleden streven er naar om dit najaar op training te gaan. Op die manier willen zij de juiste kennis opdoen op bijvoorbeeld de Wet op de Ondernemingsraden (WOR). Samen met het easyJet management zijn er al documenten uitgewisseld met ondermeer de taken en verantwoordelijkheden van de OR.

 

Maandelijks komen de OR leden bijeen om te vergaderen en binnenkort zal een delegatie collega’s aanschuiven bij de VNC en een lijst presenteren met een punten die zij graag zien veranderen binnen easyJet. Het gaat om zaken omtrent pensioen, verhoging van het basissalaris en reiskostenvergoeding.

 

Mail jouw ideeën!
Mocht je jouw ideeën,vragen, meningen en/of input willen delen, stuur dan gerust een e-mail naar union-ams@vnconline.nl.

 

Lees je onze berichten en ben je cabinecollega maar (nog) geen VNC lid? Doe echt mee met invloed op jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden en jouw toekomst. Hoe meer leden, hoe sterker we staan en dat is nodig, zeker in deze moeilijke tijden. Geef jezelf ondersteuning met steun aan de VNC. Word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480.

 

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA