Na handreiking KLC trekt VNC ultimatum in

11 jan. 2018
Gistermiddag ontvingen wij van KLC een tweede inhoudelijke reactie op het door ons gestelde ultimatum. KLC doet hierin wel een handreiking om aan de wensen van de VNC te voldoen.

Daarmee vervalt op dit moment het ultimatum waardoor we verder met de onderhandelingen kunnen, met als doel te komen tot een aanvaardbaar resultaat voor onze leden.

Snel aan tafel
De hervatting voor het CAO overleg staat gepland op donderdag 18 januari. We gaan dan weer met KLC aan tafel om te proberen voor onze leden nu wel tot een aanvaardbaar cao resultaat kunnen komen. Volgende week -na het cao overleg- zullen wij onze positie dan ook verder toelichten in relatie tot het ingetrokken ultimatum.

Wij houden jullie geinformeerd en willen jullie bedanken voor jullie massale steun.

KLC Sectiebestuur

Lees je als cabine-collega mee maar ben je (nog) geen VNC lid? Geef jezelf ondersteuning met steun aan de VNC. Word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Zo doe je echt mee met invloed op jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden en jouw toekomst. Hoe meer leden, hoe sterker we staan en dat is nodig, zeker in deze harde tijden.

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA