Movie: Interview with the Ledenraad

15 jun. 2018
Wil jij meepraten, meedenken en meebeslissen over je eigen arbeidsvoorwaarden: salaris, werk- en rusttijdenregeling, verlof en vakantie? Ben je betrokken, nieuwsgierig en kritisch? Denk je dat je een goede vertegenwoordiger zou zijn van jouw collega's? Dan is de VNC op zoek naar jou!

In dit filmpje (klik hier) komen enkele van onze Raadsleden aan het woord: Jürgen, Rob, Cora, Marese, Dorain, Eric en Monique, vertellen waarom zij voor de Ledenraad hebben gekozen.

Iets voor jou?
Natuurlijk, want alle onderwerpen die besproken worden in de Ledenraad zijn van invloed op jouw werk en dus op jouw leven! De enige expertise die je nodig hebt is jouw kennis van wat er zich op de route afspeelt, wat je hoort in de (wandel)gangpaden en een betrokken en nieuwsgierige aanleg. Iedereen is welkom: jong en oud, kader en niet-kader, vol- of deeltijd, ervaren of onervaren!

Vergadering
Als je een keer wil zien hoe het er in de praktijk aan toe gaat ben je van harte welkom als toehoorder bij een Ledenraadsvergadering. De eerstvolgende vergadering is op 5 juli. Je kunt je aanmelden via ledenraad@vnconline.nl.

Enthousiast geworden: geef je op als kandidaat voor de Ledenraad!

Wat hebben we nodig van je?
Voor de kandidaatstelling hebben wij de onderstaande zaken van je nodig:
• Het compleet ingevulde formulier 'kandidaatstelling Ledenraad' klik hier.
• (digitale) pasfoto

Meld je aan!
Aanmelden kan - in volgorde van onze voorkeur - middels:
• een mail naar secretariaat@vnconline.nl inclusief bovengenoemde zaken
• per post naar de VNC, antwoordnummer 264, 1100 VB, Amsterdam ZO (postzegel is niet nodig)

Mocht je vragen hebben neem dan contact op met ons secretariaat via 020-5020480 of via secretariaat@vnconline.nl

Sectiebestuur KLM

Lees je als cabine-collega mee maar ben je (nog) geen VNC lid? Geef jezelf ondersteuning met steun aan de VNC. Word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Zo doe je echt mee met invloed op jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden en jouw toekomst. Hoe meer leden, hoe sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel.

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA