• home
  • Actueel
  • Monique Mulder neemt afscheid als Voorzitter KLM Ledenraad

Monique Mulder neemt afscheid als Voorzitter KLM Ledenraad

4 jun. 2020
Voorzitter van het Ledenraadsbestuur Monique Mulder zal vandaag haar laatste KLM Ledenraad voorzitten. Na jaren trouwe dienst kiest Monique er voor om plaats te maken voor een nieuwe voorzitter en het zelf wat rustiger aan te doen. We zijn Monique erg dankbaar voor haar enorme inzet voor de VNC op belangrijke cabinezaken.

Kenmerkend is dat zij dit doet met een ferme dosis doortastendheid, kundigheid, loyaliteit en nauwkeurigheid en betrokkenheid.

Actief en trouw VNC lid
Naast KLM cabinecollega is Monique dus jarenlang een trouw en actief lid van onze vereniging. Ze heeft diverse VNC kaderfuncties bekleed: zo was zij een aantal jaar VNC servicedeskmedewerker en Ledenraadslid om daarna toe te treden tot het Bestuur Ledenraad als achtereenvolgens secretaris, vicevoorzitter en sinds 2017 voorzitter.

Toewijding
Monique hechtte in al die verschillende rollen altijd belang aan een goede onderlinge samenwerking met zowel bestuurs- als raadsleden. Zij zat strak in haar voorzitterschap maar leidde de Ledenraadsvergaderingen met ruimte voor uiteenlopende inzichten en soms voorzien van een tikje scherpe humor.
We respecteren en begrijpen haar beslissing om de voorzittershamer aan een opvolger over te dragen, maar zullen Monique en haar toewijding en ervaring zeker missen!

Bedankt voor de goede samenwerking en we wensen jou het allerbeste voor de toekomst.

KLM sectiebestuur

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA