Meld je en voorkom een werkdag van 22 uur!

17 jan. 2013

Na jarenlange discussie en lobbyen door cabinebonden en overkoepelende organisaties lijkt het er nog altijd op dat EASA bezwaren op hun slechte voorstellen omtrent rust en werktijden blijft negeren. Het is daarom ontzettend belangrijk om onze ongerustheid duidelijk publiekelijk aan de
Na jarenlange discussie en lobbyen door cabinebonden en overkoepelende organisaties lijkt het er nog altijd op dat EASA bezwaren op hun slechte voorstellen omtrent rust en werktijden blijft negeren. Het is daarom ontzettend belangrijk om onze ongerustheid duidelijk publiekelijk aan de Nederlandse en Europese politiek over te brengen. Door heel Europa zijn er daarvoor op 22 januari diverse demonstraties en organiseert ieder land zijn Walk out for Safety. Kom op 22 januari naar Schiphol voor onze 'Walk out for safety' georganiseerd door VNC, FNV Cabin Pressure en de VNV. De totale tijd voor deze bijeenkomst zal ongeveer twee uur bedragen. Met twee uur melden nu voorkom je straks wellicht aanmelden voor een werkdag van 22 uur.

 

'Walk out for safety' op 22 januari aanstaande! Melden in uniform om 09.45 uur bij het Sheraton Schiphol. Opgeven via een mail aan secretariaat@vnconline.nl met vermelding 'Actiedag 22 januari'.

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA